Nie masz produktów w koszyku.

Mobile mode

REFERENCJE

Delux Deco szczyci się tym, że oferuje produkty fantastycznej jakości po znacznie obniżonych cenach, wszystkie dostarczane sprawnie i na czas. Mamy nadzieję, że będziesz zadowolony z naszych produktów i usług, a także chętnie przyjmiemy wszelkie opinie, sugestie którymi chciałbyś się podzielić. Wszelkie dostarczone informacje będą wykorzystywane w ścisłej tajemnicy i nigdy nie zostaną ujawnione żadnej stronie trzeciej.

Wszelkie referencje wyślij e-mailem na adres wsparcie@deluxdeco.pl lub dodaj komentarz do zakupionego produktu w zakładce recenzje.

Aby podzielić się swoim komentarzem, dodaj go do sekcji Recenzje dostępnej przy każdym produkcie. Z góry dziękujemy za opinię!

Najnowsze opinie

UWAGA: Od grudnia 2015 wszelkie recenzje są publikowane w zakładce recenzje przy każdym produkcie.

Wiele publicznych recenzji znajdziesz również tutaj:

Poprzednie recenzje


Świetne produkty

Jestem zachwycony, że otrzymałem moją sofę Munich i szafkę Space TV od Delux Deco przed świętami Bożego Narodzenia, co prawda, byłem coraz bardziej zaniepokojony i zestresowany, gdy zbliżały się Święta Bożego Narodzenia, a realizacja szafki TV zajęła nieco więcej niż 15 tygodni.

Z tak długim czasem realizacji zacząłem kwestionować moją mądrość. Okazało się to nieuzasadnione, ponieważ wszystko poszło zgodnie z planem, a dostawcy byli bardzo pomocni.

Nie mogę zarzucić nic jakości towarów i stosunku jakości do ceny i z pewnością polecę tę firmę znajomym i rodzinie.

Jedynym problemem jest teraz to, że nie mogę zejść z sofy, ponieważ jest tak wygodnie.

Miles Smith (opublikowano 18 grudnia 2015 r.)

Munich Sofa

Munich Sofa

Space TV Unit

Space TV Unit

 


 Wygląda fantastycznie

Chciałbym podziękować wszystkim Wam za cudowną kanapę, która została dostarczona w ubiegłą sobotę. Idealnie pasuje do naszego frontowego pokoju, wygląda fantastycznie, a posiadanie jej przed świętami Bożego Narodzenia stanowi dodatkowy bonus.

Jeszcze raz dziękuję za nasze meble.Kupiona Bachelli skórzana sofa 4-osobowa
N Cooper (opublikowano 16 grudnia 2015)


Piękna sofa

Wielkie dzięki za moje piękne sofy. Wszystkiego najlepszego J

Kupiłem narożnik modułowy Cloella
Jenny (opublikowano 12 grudnia 2015 r.)


 Dobra jakość wykonania!

Dzięki za moją nową skórzaną sofę. Przybyła po 12 tygodniach, wielkie dzięki.

Kupiona Bachelli skórzana sofa 4-osobowa
Jenkins (opublikowano 12 grudnia 2015 r.)


Absolutnie uroczy

Przybył wczoraj, naprawdę piękny, ogromny zestaw sof. Właśnie zamówiłem kolejną dodatkową sekcję. Świetny produkt ! dzięki

Kupiona Camargue narożnik modułowy
A Manor (opublikowano 12 grudnia 2015 r.)


Niesamowita fajna szafka!

Jestem naprawdę szczęśliwy, trochę to trwało !! Dzięki, świetnie wygląda w moim pokoju.

Kupiłem Space Biała Szafka RTV
James F (opublikowano 12 grudnia 2015 r.)


 Świetna jakość!

Doskonała duża wygodna sofa rodzinna. Jestem bardzo zadowolony, chociaż doszło do pomieszania dostaw, wszystko zostało wyjaśnione. Wielkie dzięki za przemierzenie dodatkowych kilometrów.

Bought Pegasus sofa modułowa
J Staples (opublikowano 12 grudnia 2015 r.)


10

Stoliki dotarły kilka dni temu. Są bardzo, bardzo ładne. Dziękuję Ci.

Kupiony stolik Flexform Jiff
Gabi Dieterich (opublikowano 8 listopada 2015 r.) 


 Doskonałe produkty

Po rozglądaniu się i porównywaniu produktów ostatecznie kupiłem sofę modułową Camargue od Delux Deco.

Wszystko było dość proste, a towar pojawił się w ciągu 13 tygodni.

Muszę powiedzieć, że są po prostu oszałamiające i wyglądają na znacznie droższe niż zapłaciłem. Jestem naprawdę podekscytowany !!

Aktualizacje były nieco rzadkie, ale wyjaśniały, że dostanę e-maile z informacją o tym, co się dzieje.

Wszystko w porządku - świetny produkt !!

McCoyad113 (opublikowano 3 listopada 2015 r.)


 Zadowolony z jakości

Kupiłem zestaw czterech foteli kinowych od Delux Deco w lipcu i właśnie je otrzymałem, realizacja około 13 tygodni.

Zdecydowałem się na dostawę platynową po wizycie w salonie, a chłopaki rozpakowali towar i przygotowali wszystko dla mnie.

Muszę powiedzieć, że produkt ma wielką wartość i sprawdziłem sporo opcji w sklepach internetowych i stacjonarnych.

Obsługa klienta jest nieco podstawowa, ale czego oczekujesz za 50% rabatu.

Bardziej interesuje mnie transakcja i dzięki osobie, z którą miałem do czynienia, która rozwiązała niektóre problemy. Oszczędzanie życia !!!

Jordan239 (opublikowano 7 października 2015 r.)


 Doskonała wartość

Kupiłem sofę modułową od Delux, która jest moim drugim zakupem i znów jestem po prostu zachwycony, ponieważ jakość jest niezrównana.

Mieszkam w Londynie i byłem w wielu miejscach, ale warto wybrać się na wycieczkę do ich raczej podstawowego, ale funkcjonalnego salonu wystawowego w Windsor, aby dowiedzieć się, co dostaniesz - nawet jeśli nie widzisz swojego rzeczywistego produktu.

Nie przejmuję się tak bardzo szybką obsługą klienta, jak mówią niektóre negatywne opinie tutaj, ponieważ doceniam ofertę, gdy ją widzę. Faceci w Delux są uczciwi.

I tak zaoszczędzili mi kilka funtów. Nie pozwól, aby kilka osób, które chcą wbijać noże, zniechęciło Cię - podejmij własną decyzję.

Amare335 (opublikowano 28 września 2015 r.)


 Jakość i stosunek jakości do ceny

Pomimo pewnych niedociągnięć, muszę powiedzieć, że po prostu nie można uzyskać jakości za tę cenę nigdzie indziej.

Jeden z właścicieli wyjaśnił, że chodzi o wartość produktu, a nie o liczbę pracowników i pięciogwiazdkową obsługę klienta. Niestety, klienci czasami muszą zadowolić się e-mailami i całodobowymi oddzwonieniami.

Chciałem najlepszej oferty, więc coś za coś. Osobiście kupiłem kilka razy i wiem, że ci faceci naprawdę interesują się dobrymi rzeczami. Właśnie kupiłem i otrzymałem modułową sofę Cosmos, po prostu czekałem pojawiła się po około 14 tygodniach. Zapłacono za dostawę platynową i ponownie doceniam wartości z Delux.

John Rene (opublikowano w sierpniu 2015 r.)


Moje sofy Chesterfield

Kupiłem 4-osobową sofę, 2-osobową sofe i fotel Chesterfield od Delux Deco. Fizycznie nie widzieliśmy sofy w salonie i kupiliśmy ją za radą członka zespołu sprzedaży. Nie byłem zbyt pewny co do projektu / jakości sofy, dopóki jej nie otrzymałem.

Jakość skóry była bardzo dobra, a sofa wygląda imponująco. Poleciłbym to każdemu, kto szuka ładnej sofy w przystępnej cenie. Dostawa jest bezpłatna i profesjonalna. Dostarczają meble do wybranego przez Ciebie pokoju.

Kupiony: sofa Chesterfield 4-osobowa, Chesterfield 2-osobowa, fotel Chesterfield

Ranjiv Mohan (opublikowano 31 lipca 2014 r.)

Chesterfield sofas in black

Black Chesterfield sofa

Black Chesterfield Leather sofa

Black Leather Chesterfield sofa

(Zdjęcia przesłane przez klienta)


Wydaje się doskonały stosunek jakości do ceny

Kupione do pokoju rodzinnego, jesteśmy pod wrażeniem stosunku jakości do ceny, jakie oferują te meble. Okres produkcji i dostawy wydaje się dość długi, a detale mogą nie być idealne, ale wydaliśmy trzy razy tyle na produkty, które nie były lepsze, więc w sumie polecamy tę firmę. Uznaliśmy również, że zakres kolorów i materiałów był bardzo dobry, podobnie jak ich obsługa klienta.

Kupiona Armani skórzana sofa modułowa
AC_Cobham (opublikowano 19 maja 2014 r.)


Warte oczekiwania

Ta sofa nie tylko wygląda wyjątkowo stylowo, ale jest również bardzo wygodna. Nie możemy przestać mówić o tym, jak bardzo to kochamy. Przybyła wcześniej niż oczekiwano, a dostawa była fantastyczna.

Kupiłem sofę modułową Leona
Jo (opublikowano 13 maja 2014)


Doskonała obsługa

Właśnie otrzymałem moją narożną sofę Axis. Przybyła w wyznaczonym czasie. Zespół dostarczający był uprzejmy i pomocny i zaniósł sofę dokładnie tam, gdzie chciałem w mieszkaniu.

Sama sofa jest nieco niższa, niż się spodziewałem, jednak rozwiązały ją dostarczone dłuższe nogi. Kolor był dokładnie taki, jak się spodziewałem, a jakość sofy była na wysokim poziomie.

Kupiona narożna sofa Axis (SZ190cm)
DecoFanKB (opublikowano 12 maja 2014)


Piękna

Ten zestaw jest absolutnie piękny i wydaje się być bardzo wysokiej jakości.

Dostawa była łatwa dzięki bardzo, bardzo pomocnym mężczyznom.

Kupiłam 3-osobową sofę Havana
Anne (opublikowano 16 kwietnia 2014)


Kocham to!

Cześć, musiałem chwilę poczekać, co wydaje się być powszechnym tematem, jednak w końcu jestem zadowolony z moich sof. Informacje o postępach mogłyby być lepsze i zajęło to tydzień dłużej niż powiedziano, ale w końcu jestem zadowolony. Polecam, jeśli możesz poczekać.

Kupiłem narożną sofę Moto
Tom (opublikowano 12 kwietnia 2014)


Świetny!

Zamówiłam ten zestaw wykonany przez Delux Deco w niestandardowym zestawie tkanin i z przyjemnością stwierdzam, że wygląda świetnie. Wysłałam zdjęcia do DD, ale nie ma obecnie miejsca aby je umieścić. Wymagana może być cierpliwość. Nie można jednak pobić ceny!

Kupiono narożnik modułowy Urban
Martha (opublikowano 2 kwietnia 2014)


Zdecydowanie polecam

Po obawach związanych z czasem przybycia sofy zarówno ja, jak i moja żona jesteśmy bardzo zadowoleni z produktów. Wysokiej jakości skóra i dobra budowa, bez skrzypienia podczas siedzenia, sprawia, że warto długo czekać, wielkie dzięki. Sugerowałbym bardziej proaktywne podejście do informowania klientów o opóźnieniach, ale zdecydowanie poleciłbym również Waszą firmę znajomym i kupiłbym ponownie.

Kupiona Bachelli skórzana sofa 4-osobowa
Chris F (opublikowano 2 kwietnia 2014)


Warte oczekiwania

Czekałem nieco ponad 14 tygodni na wykonanie, wysyłkę i dostawę. Muszę powiedzieć, że absolutnie warto było czekać. Piękna i wygodna.

Kupiono narożnik modułowy Urban
Jimbo (opublikowano 2 lutego 2014 r.)


Kocham to!

Jestem zachwycony naszą nową sofą narożną. Wygląda elegancko, a także bardzo odjechanie i jest tak luksusowa. Wszyscy, którzy nas odwiedzają, są pod wrażeniem. Sprężyny kieszeniowe daje poczucie trwałości, więc poduszki nie zwiotczeją w przyszłości! Naprawdę zadowolony, warte czekania!

Kupiłem narożną sofę Moto
K Saunders (opublikowano 11 maja 2013)


Byłem bardzo ostrożny przy zamawianiu od firmy, o której nie słyszałem, a będąc w Szkocji nie mogliśmy odwiedzić salonu, firma informowała nas na bieżąco, sofa jest świetnej jakości, a wymiary były dokładnie jak podane na stronie. Firma jest profesjonalna, dobrej jakości sofa w dobrej cenie. Zdecydowanie ich polecę. Dzięki deluxe deco !!

Kupiłem narożnik modułowy Urban
T MacKay (opublikowano 8 maja 2013)


Chciałem tylko podziękować za piękną rozkładaną sofę, którą dostarczyliście mi w ostatnią środę, 6 marca 2013 r. Zamówiłem rozkładaną sofę Rango 1 grudnia 2012 r. Po tym, jak znalazłem Waszą wspaniałą stronę internetową, szukając rozkładanej sofy.

Rozkładana sofa jest genialna, jest wygodna, stylowa i świetnie wygląda w moim mieszkaniu. Regularnie informowaliście mnie o postępach w realizacji mojego zamówienia, umówiliście się ze mną na dostawę i dotrzymaliście dokładnie tego terminu dostawy. Nie mogę ci wystarczająco podziękować za tak bezstresowe doświadczenie i polecę cię wszystkim, komu mogę.

Jeszcze raz bardzo dziękuję.

A Vaughan, Bucks, 11 marca 2013


Dzięki za Ascoli, idealny do mojego loftu i wygląda świetnie!

Y Simmens, London, styczeń 2013


Świetna jakość i świetna ocena autorstwa Juliana

Kupiliśmy narożnik Costa z najwyższej jakości skóry licowej. Fantastyczny stosunek jakości do ceny, świetna jakość i doskonała obsługa Delux Deco. Wielkie dzięki.

Julian, paź 2012 (Wysłany 15/10/2012)


Kochamy to! ocena autorstwa Michelle

Opublikowane na stronie Bachelli skórzana sofa 4-osobowa

Zdjęcie nie oddaje sprawiedliwie jakości sofy. Kochamy ją i wszyscy ją komentują, kiedy wchodzą do pokoju. Podnóżek był również świetnym dodatkiem. Bardzo dziękuję za wszystkie aktualizacje i za fantastyczny zespół dostarczający. (Opublikowano 26/09/2012)


Szanowny Delux Deco

Wysłano mailem Fri 12/10/2012 18:17

Tylko notatka z informacją, że mój szezlong Georgia został dostarczony i jestem zachwycony. Właściwie nie przymocowałem jeszcze podstawy, ale zrobię to, gdy ustalę, gdzie idą wszystkie śruby!

Wielkie dzięki za dostarczenie tak wysokiej jakości produktu.

Z poważaniem

Janice Bowmer, Londyn, NW1, październik 2012


Świetna jakość ocena autorstwa K Brand

Opublikowane na stronie narożnik Costa

W końcu otrzymaliśmy narożnik Costa z czerwonej prawdziwej skóry i muszę powiedzieć, że jesteśmy bardzo zadowoleni. Musieliśmy czekać dość długo (czego byliśmy świadomi), ale jesteśmy pod wrażeniem jakości. Wielkie dzięki

K Brand, Londyn, maj 2012 (Wysłany 09/07/2012)


Otrzymaliśmy je w samą porę na Boże Narodzenie, zgodnie z obietnicą, pudła były nieco uszkodzone, ale sofy nie były uszkodzone. Na szczęście były dobrze zapakowane i chronione. Wyglądają świetnie i jesteśmy z nich bardzo zadowoleni.

Chelsea sofa 2 i 3 osobowa
S Hobbs, Finchampstead, grudzień 2011 r


Chciałabym powiedzieć tylko „dziękuję”, że moje zamówienie zostało dostarczone i rozpakowane bez żadnych problemów i jestem tym absolutnie zachwycona, jakość była lepsza niż się spodziewałam, znacznie lepsza.

Sofa Boston
Karishma K, Londyn SW17, styczeń 2012


Wszędzie szukałam tego stylu sofy, cieszę się, że znaleźliśmy ją i Was również, u nas za rogiem

Coast sofa 3 osobowa
Amanda J, Windsor, listopad 2011 r


Cieszę się, że zamówiliśmy, jak pokazano na zdjęciu; wygląda świetnie i ma bardzo dobry stosunek jakości do ceny. Wszyscy pytają, gdzie go kupiliśmy, więc możecie spodziewać się naszych krewnych.

Narożnik Carmen
Caroline, Epsom, grudzień 2011 r


Pomyśleliśmy, że może chcielibyście wiedzieć, że właśnie otrzymaliśmy nasze sofy, świetnie wyglądają w odnowionym salonie i dobrze prezentują się na naszej nowej dębowej podłodze. Na pewno wrócimy po więcej.

Sofy Hampstead 2 i 3
Sally, Marlow, styczeń 2012


Nasze obawy dotyczące terminu realizacji szybko ustąpiły, kiedy otrzymaliśmy sofę, więc warto było czekać, a dostawcy byli doskonali.

Kupiłem Kent sofa 3 osobowa
Allan, Guildford, styczeń 2012


Sofa o wysokiej wartości, a moje dzieci szczególnie uwielbiają tę dużą część szezlongową. Na pewno wrócimy po więcej.

Anoushka McIntosh, 17 listopada 2011 r


Otrzymałem sofę Monaco, krzesło Elsa i Branbi i wszystko pasuje idealnie. Dziękuję za świetną ofertę. Wrócimy, gdy dodacie więcej elementów do swojej witryny.

Colin Marsden, Bracknell, Wielka Brytania, paź 2011.


Pomyślałem, że wyślę ci wiadomość, że właśnie otrzymaliśmy nasze sofy Arston i krzesło Branbi. Wyglądają fantastycznie, bardzo luksusowo i mają świetny stosunek jakości do ceny. Wrócimy. Deluxdeco to świetny sposób na zakup.

Kupiłem sofę Anson
Annie Wang, Wokingham, listopad 2011 r.